Nybyggnationer

Nybyggnationer

Att flytta till ett eget boende är spännande framför allt om man även ska bygga nytt vilket gör att man har möjligheter att själv påverka sin boendemiljö. Att bygga hus är en process som kräver planering, projektering och en hel del administration innan husbyggnationen kan påbörjas. När du planerar att bygga hus i Sundsvall kan du kontakta oss på Desint AB som är ett byggföretag i Sundsvall med lång erfarenhet inom branschen. Vi kan hjälpa dig från idé till genomförande av ditt husprojekt.

 

Vårt byggföretag i Sundsvall är med dig genom hela processen

Våra skickliga och mycket erfarna snickare i Sundsvall kan bistå dig då du vill förverkliga ditt drömprojekt. Vi kan vara ditt bollplank, bistå med konsultation kring både byggandet men också administrationen kring din nybyggnation. Vi hjälper dig med att ta fram handlingar som exempelvis husritningar och allt annat underlag som du behöver för att kunna ansöka om bygglov. Vi kan både hjälpa dig då du vill bygga ett hus som du har ritat själv och när du ska sätta upp ett modul-baserat hus. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om hur våra tjänster fungerar.

 

Anlita oss för totalentreprenaden då du ska bygga hus i Sundsvall

Desint AB är ett byggföretag i Sundsvall som har stor kunskap inom nybyggnationer och som kan ta ansvar för hela ditt byggprojekt. Det innebär att vi dels hjälper dig med allt från projektering, bygglov och ritningar till att bygga ditt hus i Sundsvall. Som totalentreprenör samarbetar vi endast med behöriga hantverkare som utför arbetet enligt gällande branschregler vilket gör att du kan vara trygg med att arbetet utförs med högsta kvalitet. När du anlitar vårt byggföretag i Sundsvall tar vi hand om allt kring projektet samtidigt som du bara har en kontaktperson som löpande uppdaterar dig om projektets status. 


Fler tjänster vi utför

Boka kostnadsfritt möte inför ditt snickeriprojekt!

Här kan du boka ett möte med våra duktiga snickare i Sundsvall så att vi kan lyssna på dina önskemål, idéer och bistå med fri konsultation kring ditt byggprojekt, utan att du förbinder dig till något.