Så ger våra snickare i Sundsvall nytt liv till ditt hem

När du vill måla om, tapetsera, montera in ny inredning eller renovera ett våtrumsutrymme i din bostad bör du anlita professionella snickare i Sundsvall som utför arbetet enligt gällande branschregler. Här kan du läsa mer om hur du bör gå tillväga när du ska renovera din bostad.

Äger du en fastighet är du förmodligen redan medveten om att det krävs ett visst löpande underhåll för att hålla fastigheten i bra skick. Bland annat behöver man med åren lägga om taket, renovera fasaden och dränera om huset. Även invändigt krävs det att man utför en del underhåll även om detta vanligtvis sker oftare för att man vill ha ett modernt boende. Om du funderar på att renovera din bostad kan du kontakta oss på Desint AB vars snickare i Sundsvall som är proffs på renoveringsarbeten.

 

Låt våra snickare i Sundsvall ge ditt hem nytt liv

Att anlita oss för din renovering innebär att du inte bara kan få hjälp med utförandet utan våra skickliga snickare i Sundsvall kan också bistå med idéer, planering och projektering av ditt renoveringsprojekt. Genom vårt samarbete med flera olika byggföretag kan vi åta oss totalentreprenaden för din renovering. Det innebär att vi tar över ansvaret och ser till att endast behöriga hantverkare utför arbetet enligt gällande branschregler. För dig så betyder det att du får arbetet utfört med högsta kvalitet och med maximal livslängd.

 

Fördelar med att låta oss renovera din bostad

  • Eftersom du själv kan påverka färg, tapeter, interiörer och inredning kan en renovering bidra till att öka de boendes hemtrivsel.
  • Genom att byta ut gamla vattenrör, avloppsrör och samtidigt renovera kök och/eller badrum förebygger du inte bara riskerna för fuktskador utan kan också få ett modernt och funktionellt kök/badrum.
  • När du utför en renovering eller en ombyggnad av din fastighet kan du använda dig av ROT-avdrag som innebär att du kan göra ett skatteavdrag motsvarande 30 % av våra arbetskostnader. Avdraget får du direkt på fakturan.
  • En renovering ökar din bostads värde vid en eventuell framtida försäljning.

 

Anlita snickare i Sundsvall för ditt byggprojekt

Ska du renovera din bostad eller bygga ett nytt hus i Sundsvall kan du vända dig till oss på Desint AB som har varit verksamma inom branschen under en lång tid. Våra snickare i Sundsvall är yrkesutbildade och har en lång erfarenhet inom branschen. Detta gör att de kan hjälpa dig med alla dina byggprojekt, samt även med mer avancerade tjänster som kräver flexibla och kreativa lösningar. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan inspektera din bostad och därefter lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris. 

Boka kostnadsfritt möte inför ditt snickeriprojekt!

Här kan du boka ett möte med våra duktiga snickare i Sundsvall så att vi kan lyssna på dina önskemål, idéer och bistå med fri konsultation kring ditt byggprojekt, utan att du förbinder dig till något.