5 fördelar med att överlåta totalentreprenaden till vårt byggföretag i Sundsvall

När du ska utföra ett större renoveringsprojekt eller vid husbyggnation är det alltid tryggast att anlita ett byggföretag i Sundsvall som åtar sig totalentreprenaden för ditt projekt. Det gör att du kan vara säker på att arbetet utförs enligt plan och med ett tillfredställande resultat.

Oavsett om du ska bygga hus i Sundsvall eller genomföra renoveringsarbeten på din fastighet är det ett projekt som behöver utföras kontrollerat och noggrant. Som beställare kanske du inte har den expertis som krävs för att beställa och kontrollera att arbetet utförs enligt gällande branschregler. Kanske du som beställare inte har tid och möjlighet att vara tillgänglig för att fatta löpande beslut. Om du vill få hjälp med ditt byggprojekt kan du kontakta oss på Desint AB som är ett erfaret och kvalificerat byggföretag i Sundsvall som åtar sig totalentreprenader i samband med byggprojekt.

 

Att anlita ett byggföretag i Sundsvall för totalentreprenaden

Desint AB är ett byggföretag som har varit verksamma under en lång tid och som därmed har massor av erfarenhet kring projektledning i samband med totalentreprenader. Nedan kan du läsa om vilka fördelar det finns med att överlåta totalentreprenaden till oss.

 

  1. Genom att vi åtar oss totalentreprenaden ansvarar vi för att arbetet utförs av behöriga hantverkare, enligt gällande branschregler och utifrån dina önskemål.
  2. Vi kvalitetsgranskar så att arbetet blir utfört med högsta kvalitet och med rätt material.
  3. Vi tar hand om alla kontakter med underleverantörer och hanterar all administration kring projektet. Istället har du bara en kontaktperson som löpande underrättar dig löpande om status för projektet.
  4. När vi ansvarar för totalentreprenaden kan du vara säker på att projektet blir klart i tid.
  5. Du slipper fakturor från olika företag och den administration som tillkommer. Istället får du en faktura från oss där vi har sammanställt alla underleverantörers krav samtidigt som vi också har gjort ett ROT-avdrag på 30 % av våra arbetskostnader, om relevant för dig.

 

Anlita vårt byggföretag i Sundsvall för dina byggprojekt

Att själv ansvara för ett större byggprojekt är tidskrävande, innebär mycket administration och ställer krav på din tillgänglighet. Dessutom ställer det krav på att du har den expertkunskap som krävs för att beställa och kvalitetsgranska utförda arbeten. Det kan vara tryggt att istället överlåta totalentreprenaden till oss på Desint AB, ett byggföretag som har yrkesutbildade och erfarna snickare i Sundsvall som kan bistå dig genom hela projektet. I samband med totalentreprenader utför vi tjänster som husbyggnation och renoveringsarbeten åt både privatpersoner och företag. Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte där vi kan inspektera ditt projekt och bistå med fri konsultation. 

Boka kostnadsfritt möte inför ditt snickeriprojekt!

Här kan du boka ett möte med våra duktiga snickare i Sundsvall så att vi kan lyssna på dina önskemål, idéer och bistå med fri konsultation kring ditt byggprojekt, utan att du förbinder dig till något.