Välkommen till oss på Desint AB

Välkommen till oss på Desint AB

När du ska bygga nytt hus eller behöver utföra renoveringsarbeten i din bostad kan du vända dig till oss. Vi är din lokala och trygga byggleverantör i Sundsvall

Desint AB är ett byggföretag i Sundsvall som hjälper våra kunder att förverkliga sina drömmar, oavsett om det handlar om att renovera sina bostäder eller bygga nya hus i Sundsvall. Vi anser att kunskap och erfarenhet är viktigt för att uppnå de resultat som förväntas och därför samarbetar vi endast med erkänt skickliga och behöriga hantverkare som utför sina tjänster enligt rådande branschregler.

 

Vi strävar efter en bra kunddialog

Vi har valt att hålla en tät kundkommunikation med våra kunder, före, under och efter projektet så att vi är helt säkra på att våra kunder är 100 % nöjda. Detta är något som uppskattas och som även lett till att många av våra kunder är återkommande. Våra snickare i Sundsvall är inte bara dina byggare utan även ditt bollplank under hela projektet. Vi finns alltid tillgängliga för att lyssna på dina idéer och bistår mer än gärna med kreativa lösningar för dina önskemål.


Tjänster på Snickare Sundsvall

Boka kostnadsfritt möte inför ditt snickeriprojekt!

Här kan du boka ett möte med våra duktiga snickare i Sundsvall så att vi kan lyssna på dina önskemål, idéer och bistå med fri konsultation kring ditt byggprojekt, utan att du förbinder dig till något.

Boka kostnadsfritt möte inför ditt snickeriprojekt!

Boka möte

Här hittar du oss på webben