Köksrenovering i Sundsvall

Köket är en central punkt i hemmet. Det ska både vara funktionellt och trivsamt. Genom att renovera ditt befintliga kök kan du få ett kök anpassat efter dina önskemål. En köksrenovering är ett stort projekt om du har tänkt dig att blåsa ut det gamla, lägga nytt golv, installera nya skåp och köksmaskiner. Vill du dessutom ändra layouten där rör och elektricitet måste dras om krävs det erfarna yrkesmän som utför arbetet.

För det första bör du tänka på vad du gillar och ogillar med ditt befintliga kök

 • Det kan handla om att du i nuläget inte har tillräckligt med bänkyta men placeringen av kyl och frys är bra
 • Du kanske bara vill byta ut köksluckorna och inte hela stommen för skåpen
 • Utgå från köket du har och tänk efter vad du saknar, ta sedan med det i din planering för renoveringen

Sätt upp en budget för din köksrenovering

När du ska renovera ditt kök är det viktigt att du har koll på din budget så du vet hur mycket pengar du har att röra dig med. Det är budgeten som styr vilka material och produkter du kan välja. Om du inte byter ut köksmaskiner kan renoveringen bli billigare eller om du väljer att måla om dina nuvarande köksluckor istället för att byta ut dem. Lägg gärna till 20 % när du gör din budget som en buffert.

Om du behöver nya vitvaror är det klokt att kolla upp deras energiklass

 • Väljer du en bra klassning kan du sänka dina månadskostnader för el
 • Väljer du kakel kostar det mer än tapet, men det är ett snyggt inslag
 • Vi kan hjälpa dig med planeringen av renoveringen och ge dig tips om vad din budget räcker till
 • Vissa saker är viktigare än andra och det allra viktigaste är att du låter professionella yrkesmän sköta renoveringen för ett hållbart resultat

Utseendet på ditt nya kök i Sundsvall

När du ska renovera ditt kök är det också viktigt att det ser ut på ett önskvärt sätt. Det handlar inte bara om köksmaskiner, diskbänk och bänkskivor. Det måste ge ett snyggt helhetsintryck vilket innebär att stilen bör följas från val av golvbeläggning och belysning till vilka beslag du vill ha. Detsamma gäller för om du vill ha inbyggda vitvaror eller om du vill att de ska vara fristående. Vi tipsar dig gärna om bra produkter.

 • Välj vilken stil
 • Tänk på allt från vitvaror till beslag
 • Välj rätt färgtema

Vårt arbetsförfarande på Snickare Sundsvall

När du anlitar oss Snickare Sundsvall för en köksrenovering finns vi med från det att du kontaktar oss ända tills renoveringen är färdig och godkänd. Vi sätter alltid dina behov och önskemål främst. Planeringen gör vi tillsammans där vi ger dig tips och råd. Vi har stor erfarenhet om vad som fungerar och vad som inte fungerar. Sedan bestämmer vi en realistisk tidsplan för hur lång tid som renoveringen kommer att ta.

 • Med dig från början till slut
 • Lång erfarenhet av köksrenovering

Snickare Sundsvall har stor kompetens och kunskap av köksrenovering

Vi har yrkesmän inom alla de kategorier som behövs för en bra köksrenovering och självklart har alla den erfarenhet som behövs för ett lyckat slutresultat. Du kan anlita oss för alla dina behov inom allt från plattsättning till snickeri och VVS. Alla våra anställda är professionella och vi har goda referenser att uppvisa om du önskar det. En köksrenoveringär ett stort projekt och vi rekommenderar att du anlitar professionella hantverkare för bästa resultat.

Prisvärd renovering av ditt kök

När du anlitar oss kan du räkna med en prisvärd köksrenovering utan att vi tummar på kvaliteten. Vi är kunniga och använder bara det allra bästa materialen men har ändå konkurrenskraftiga priser. Du får alltid all information du behöver i offerten från oss, så att du vet vad kostnaden för din renovering kommer att bli. Om du är berättigad till att utnyttja ROT-avdrag för arbetskostnaden hjälper vi dig självklart med det.

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert

Om du är i behov av en köksrenovering i Sundsvall kan du kontakta oss via vårt kontaktformulär här på hemsidan. Ge oss så mycket information du kan om ditt projekt så återkommer vi så snart vi kan. För att vi ska kunna ge dig korrekt prissättning, vänligen meddela direkt om du vill utnyttja ROT-avdraget. Anlitar du oss kan du räkna med ett professionellt utförande med ett slutresultat av högsta kvalitet. Vår erfarenhet av köksrenoveringar är gedigen.

Boka kostnadsfritt möte inför ditt snickeriprojekt!

Här kan du boka ett möte med våra duktiga snickare i Sundsvall så att vi kan lyssna på dina önskemål, idéer och bistå med fri konsultation kring ditt byggprojekt, utan att du förbinder dig till något.