Renoveringsarbeten

Renoveringsarbeten

När det dags att renovera din fastighet eller du vill göra en invändig renovering av din bostad kan du vända dig till vårt byggföretag i Sundsvall som kan hjälpa dig med ditt projekt. Att anlita ett byggföretag för din renovering innebär att du kan vara trygg med att arbetet utförs på ett fackmannamässigt sätt och enligt gällande branschregler. Det betyder att du får arbetet utfört med högsta kvalitet, hållbarhet och med maximal livslängd. När du vill anlita ett professionellt byggföretag i Sundsvall kan du kontakta oss på Desint AB som är experter på renoveringsarbeten.

 

Renovering och ombyggnad

Vi kan bistå dig då du ska renovera din bostad såväl utvändigt som invändigt. Våra duktiga snickare i Sundsvall har yrkesutbildning och en lång erfarenhet inom området. Vi fokuserar alltid på att utföra våra renoveringsarbeten med ett perfekt resultat för maximal kundnöjdhet. Eftersom vi samarbetar med ett stort antal behöriga hantverkare kan vi åta oss totalentreprenaden för din renovering.

 

Målning och tapetsering

Våra professionella målare kan hjälpa dig med att både måla om och tapetsera i din bostad. Vi kan också bistå dig med konsultation då det kommer till inredning och utförandet så att du får en hemmiljö som skapar en större trivsel för alla boende.

 

Professionell golvläggning

Behöver du lägga ny parkett i vardagsrummet, klinkers i badrummet eller plastmatta i hallen kan vårt byggföretag i Sundsvall hjälpa dig. Vi kan också bistå dig om du vill installera golvvärme för att få ett behagligare inomhusklimat och bättre uppvärmningsekonomi.

 

Renovering av kök och badrum

Kök och badrum står högt på listan över rum som man vill renovera eftersom det bidrar till en trivsammare hemmiljö men också till att öka värdet på sin bostad. Vi har behöriga hantverkare som kan utföra arbeten i våtrumsutrymmen med högsta kvalitet. 


Fler tjänster vi utför

Boka kostnadsfritt möte inför ditt snickeriprojekt!

Här kan du boka ett möte med våra duktiga snickare i Sundsvall så att vi kan lyssna på dina önskemål, idéer och bistå med fri konsultation kring ditt byggprojekt, utan att du förbinder dig till något.